MARIAN RADU
Marian Radu este un sportiv foarte talentat care a reușit prin box să-și depășească condiția.
Legitimat la clubul Rapid din 2021, Marian a avut un progres fantastic, obținând deja prima medalie la campionatul național. În spatele acestor reușite stau multe ore de antrenament alături de antrenorul Ronaldo Pavel care a crezut în talentul său.
Sportivul se află de la vârsta de 6 ani în plasament la Asociația Caritas din București. Pentru el, familia este un capitol destul de trist, mama lui a murit iar cu tatăl său nu păstrează legătura.
De 2 ani de zile este foarte fericit că face parte din familia Rapid. A găsit sprijinul și încrederea de care avea nevoie pentru a lupta să își realizeze visul. Alături de antrenorul său Ronaldo Pavel, Marian se pregătește cu gândul de a ajunge campion mondial și de a obține o medalie olimpică.
Inimi Vișinii este alături de el și de toți sportivii talentați ai clubului Rapid București, pe care viața i-a pus de multe ori în situații grele.
Credem în șanse egale și suntem siguri că drumul acestor copii va fi marcat de multe momente de glorie.
DINU ROBERTA ALEXA
La doar 12 ani a câștigat cu Rapid titlul de campioană națională, Cupa României și locul 5 la campionatul european din Slovenia.
Este cea mai mică sportivă la toate competițiile de mai sus. Este componentă la lotul național de box feminin și ne va reprezenta cu mândrie la viitoarele competitii externe.
Învață foarte bine la școală, este elevă în clasa a 7-a, la Școala Gimnazială nr.153 din București.
A fost descoperită de antrenorul Ronaldo Pavel și a ales acest sport pentru că îi place mult sportul individual și dorește să își pună propriile calități în evidență. Visul ei este să devină campioană mondială.
PÂRVU MATEI RĂZVAN
Vicecampion național la haltere, Pârvu Matei Răzvan având crezul "Muncește pentru visele tale iar acestea se vor materializa!" este rapidist din tată în fiu,a ajuns să iubească un sport de care nu auzise prea multe când a participat la primele antrenamente.
În mai puțin de 3 ani a reușit să obțină prima se medalie națională de argint, iar asta a aprins în el o dorință și mai mare, de a cuceri aurul olimpic la următoarele ediții.
Chiar dacă are doar 14 ani, Răzvan este conștient că este nevoie de sacrificii ca să ajungă mereu pe podium.
Pentru a se putea antrena și de 8 ori pe săptămână la Sala Rapid, s-a mutat de acasă din Clinceni la căminul Dinicu Golescu din București.
Răzvan dorește ca în anul centenarului să aducă în vitrina clubului Rapid prima sa medalie de aur.
TÂRȚAN DAVID NICOLAE
Târțan David Nicoale este legitimat la Rapid din 2014 și are deja un palmares promițător în disciplina luptelor libere: Locul 2 Campionatul Național U15, 2020 Locul 1 Cupa României U15, 2021 Locul 5 Campionatul European U15, 2022.
Este component al Centrului Olimpic și Sportiv Român din 2023 iar visul său este să ajungă campion olimpic.
ENYESIOBI KEVIN
Enyesiobi Kevin este unul dintre sportivii excepționali ai clubului Rapid.
Kevin are 10 ani, este elev în clasa a 4-a la Școala Generală 59 din București. Este un copil foarte activ, i-a plăcut de mic să alerge și așa au descoperit părinții cât de rapid este.
Îi place atletismul, baschetul și să se dea cu trotineta la skate prin park. Îl admiră foarte tare pe Ronaldo și pe idolul său din atletism, Usian Bolt. Viseaza să calce cândva pe urmele lui.
A descoperit clubul Rapid când a participat la prima competiție, anul trecut, la Cupa de Toamnă, unde a luat locul 1 la toate trei probele: 200 m, 50 m și lungime, cu un timp de 7.40 la proba de 50 m. La winter Run Athletics Cup a participat la probele lungime și 200 m, unde a luat locaul 1 la ambele probe ( a sărit 4.06 m și a scos 31.56 la 200 m). Ultima competiție la care a participat a fost Campionatul Municipal de atletism unde s-a clasat pe locul 1 la 50 m, cu 7.69 și locul 1 la lungime, cu 4.05 m.
IORDAN IONELA CORNELIA
Iordan Ionela practică de 4 ani lupte libere și deja se bucură de un palmares impresionant:
Locul 1 la Cupa României de U 15 Lupte Feminine (2023), Locul 1 la Campionatul Mondial de Lupte pe Plajă (2023) , locul 1 în Campionatul Național Individual de Lupte U 15 (2022), locul 2 în Finala Campionatului Național de U 15 (2021).
La cei 16 ani Ionela își dorește să calce pe urmele idolului său, Roxana Capezan și să obțină o medalie olimpică.
CRISTEA KATIA
Cristea Katia este legitimată la secția de atletism a clubului Rapid din septembrie 2022.
Sub îndrumarea dnei antrenoare Octavia Brosser a participat în luna mai la prima sa competiție oficială, unde a obținut locul 3.
Este pasionată de sport, cu inclinatie către gimnastică și atletism de mică.
Alegerea Clubului Rapid a fost usoară, atât traditia familiei (bunicii, unchii suporteri înfocați ai echipei giuleștene) cât și apartenența la valorile giuleștene (muncă, devotament, să câștige cel mai bun).
Este foarte muncitoare, are spirit de echipă.și abia așteaptă să participe la următoarele concursuri, proba de viteză și săritura în lungime fiind preferatele ei.
ENACHE ANDREI
Andrei este la Rapid încă de la înființarea echipei de juniori, de acum 2 ani.
Când a aflat că se reînființează această secție la Rapid a ținut foarte mult să fie transferat de la echipa unde juca deoarece tatăl lui a practicat baschet timp de 14 ani tot la Rapid.
De aici pasiunea lui pentru baschet, tatăl său îl lua la meciurile sale de mic.
Are ca idoli jucători din NBA, cei din generația veche precum Michael Jordan sau Shaquille O'Neal iar din cei noi, pe Luka Doncic.
Este un sportiv de perspectivă a clubului Rapid pe care sperăm să-l vedem bucurându-se de cât mai multe rezultate în tricoul alb-vișiniu dar și în cel al naționalei.
ION VALERIA
Ion Valeria este un copil în vârstă de 11 ani, aflat în sistemul de protecție a copilului de aproximativ 7 ani, fiind instituționalizată împreună cu cei 6 frați ai ei, din cauza situației familiale precare. (familie dezorganizată, cu mulți coii și posibilități minime de întreținere a acestora). În martie 2020, Valeria a început antrenamentele la judo, sport care a ajutat-o să-și orgaizeze timpul, să-și facă prieteni noi și să creeze legături atât cu cei de vârsta ei cât și cu adulți. Practicarea acestui sport a învățat-o pe Valeria să adopte un stil de viață echilibrat, o alimentație și hidratare corespunzătoare, respectarea orelor de somn, disciplina, punctualitate.
Ion Valeria este o fire ambițioasă, perseverentă și muncitoare, calități care au ajutat-o în sportul pe care acum îl practică la nivel de performanță. Până în prezent aceasta a câștigat nuumeroase premii, atât la competițiile naționale cât și internaționale, cel mai valoros fiind locul 1 la concursul național individual U13 Arad .
În acest an Valeria a avut șansa să-și cunoască idolul, Joshiro Maruyama, judoka japonez campion mondial, cu care aceasta se indentifică și la performanțelecăruia speră să ajungă.
După încheierea activității de sportiv de performanță aceasta dorește să devină antrenor de judo, visul ei fiind acela de a deține propria sală de antrenamente.
CĂPUȘ ANTONIA
Căpuș Antonia are 19 ani și este studentă la Facultatea de Relații Economice Internaționale din cadrul ASE, anul I. Este o persoană creativă, amabilă și puternică, în ciuda problemei medicale pe care o are de la naștere. Suferă de o malformație congenitală la mâna dreaptă, cu 5 degete lipsă, care îi provoacă multe piedici în viața de zi cu zi. De mică a iubit clubul Rapid. A mers cu tatăl ei mereu pe stadioane, la fotbal, handbal, volei și baschet.
Întotdeauna a fost atrasă de handbal și mereu a fost afectată de ideea că ea nu îl poate practica niciodată. Își dorește ca într-o bună zi să aibă parte de o proteză însă este foarte scumpă și nu și-o poate permite.