Bursele inimi vișinii 2022 - 2023
5 BURSE* 1000 RON / LUNĂ
  • Burse pentru tinere talente cu aptitudini speciale pentru sport!
  • Creștem viitorii campioni ai româniei.
MIU DANIEL CRISTIAN
Miu Daniel Cristian are 12 ani și se află în plasament pe raza sectorului 6, în Centrul “Sfântul Marcellin Champagnat” al Asociației Fraților Maristi. Provine dintr-o familie dezorganizată și a fost instituționalizat de la vârsta de 3 ani împreună cu alți doi frați. Părinții la rândul lor au fost crescuți în institutii de plasament.
Daniel este în clasa a V-a, la Scoala Gimnazială “Regina Maria” și are rezultate satisfăcătoare la invățătură.
Practică fotbalul la Clubul Sportiv “Micii Fotbaliști” și este unul dintre cei mai buni jucători din echipă. Visul său este să ajungă un mare fotbalist, ca idolul său, Lionel Messi.
BADEA IONUȚ CRISTIAN
Badea Ionuț Cristian are 12 ani și face parte dintr-o familie cu o situație materială și financiară deficitară.
Este în clasa a V-a la Școala Gimnazială nr. 164 și are rezultate satisfăcătoare la învățătură.
Ionuț joacă fotbal de la vârsta de 7 ani, este legitimat la ACS ELITE pe postul de portar iar anul trecut a obținut medalia de bronz în campionatul național cu generația 2008-2009.
Visul său este să devină un mare fotbalist, ca idolul său, Ciprian Tătărușanu.
NICUȘOR GHEORGHE NICOLAE
Nicușor Gheorghe Nicolae are 15 ani și se află în plasament pe raza sectorului 6, în Centrul de Plasament “Acasă” din anul 2016. Provine dintr-o familie monoparentală, unicul părinte fiind plecat din țară.
Este elev în clasa a VIII-a la Școala Gimnazială nr. 153 și vrea să meargă la Liceul Grivița pentru profilul sportiv.
S-a îndrăgostit încă de la primele antrenamente de jocul cu balonul oval iar acum este legitimat la Rugby Club Grivița. Își dorește foarte mult să ajungă un sportiv de performanță.
DIANCA GEORGE ALEXANDRU
Dianca George Alexandru are 16 ani și se află în plasament la bunica maternă. Încă de la naştere, Alexandru a locuit împreună cu bunicii materni iar de la vârsta de 11 ani a fost orientat către handbal de către bunica lui.
Alexandru este elev în clasa a VIII-a la Liceul cu Program Sportiv "Mircea Eliade" și are rezultate școlare foarte bune, fiind bursier.
Este legitimat la Clubul Sportiv Fortuna București și este în evidența Centrului de Excelență, care recrutează sportivi pentru lotul național. Este dedicat acestui sport, își doreste să ajungă să joace la echipa sa preferată, PSG și să cucerească o medalie cu echipa națională.
OLĂROIU MARIO
Olăroiu Mario are 14 ani, beneficiază de măsură de protecție la mătușa maternă și locuiește cu aceasta și cu bunicii materni.
Este elev în clasa a VII-a la Școala Gimnazială ”Sf. Calinic de la Cernica” și a finalizat semestrul I cu media 8,75.
Este înscris la clubul de handbal CSM București unde joacă pe postul de inter dreapta iar visul său este să ajungă să joace la echipa de handbal PSG din Franța.