SIGNAL IDUNA, alături de INIMI VIȘINII

București, 20 noiembrie 2023: Asociația Inimi Vișinii este bucuroasă să anunțe un nou parteneriat cu compania de asigurări SIGNAL IDUNA, într-un efort comun de a sprijini copiii defavorizați din România, determinați să devină campioni în diverse discipline sportive.

Înființată în 2019 cu scopul de a utiliza handbalul ca mijloc de generare a unei schimbări pozitive, Asociația Inimi Vișinii a devenit un sprijin esențial pentru familiile defavorizate din România. În prezent, copiii susținuți practică sporturi dintre cele mai diverse, precum handbal, box, atletism, lupte, baschet, judo, haltere și au vârste cuprinse între 9 și 16 ani. Unii dintre aceștia sunt deja campioni și sunt medaliați la diverse competiții naționale și internaționale, la categoria lor de vârstă.

TRANSPORT PENTRU COPIII DIN UCRAINA
7 iulie 2023 - România este a doua casă pentru mii de copii din Ucraina. Departe de raiduri aeriene și explozii, 49 de copii alături de însoțitorii lor s-au bucurat de un sejur de vis la munte. Inimi Vișinii a venit în sprijinul lor oferindu-le transport de la litoralul nostru la Hotel Mara din Sinaia.
ALĂTURI DE COPIII DE LA SPITALUL GRIGORE ALEXANDRESCU
30 iunie 2023 - Inimi Vișinii împreună cu legenda Rapidului, Adriana Milea, au fost alături de copiii din secțiile de chirurgie și ortopedie ale Spitalului Clinic de Urgență Grigore Alexandrescu. De neprețuit aceste momente în care reușim să le aducem celor mici zâmbetul pe buze chiar și pentru câteva clipe. Inimi Vișinii va continua să aducă binele și frumosul în viețile oamenilor.
ÎMPREUNĂ PENTRU PATRICK!
16 februarie 2023 - Inimi Vișinii a fost alături de Valeria Motogna și băiețelul ei Patrick, care a fost diagnosticat cu leucemie la doar 2 ani și 8 luni. Fiul fostei mari jucătoare a echipei naționale aflat la o clinică din Italia, a fost supus unei intervenții de transplant de măduvă osoasă. Patrick a fost nevoit nevoit să stea în spital alături de părinți lui din cauza unor complicații apărute în urma operației. Întreaga poveste o puteți citi accesând acest link. Asociația Inimi Vișinii a venit în sprijinul familiei și i-a oferit suma de 5000 de RON.
CAMPANIA „DIN SUFLET”
Pe 4 decembrie 2021- Inimi Visinii a participat la frumoasa inițiativă "Din suflet" și a oferit echipament sportiv pentru toată echipa de handbal feminin a comunei Corbu. Alături de acest eveniment caritabil au mai venit Restaurant AICI, Teepee-Corbu, Coca Cola, VIWA România, Mybac.ro, Twinkle Star și Candyland România. Mulțumim tuturor pentru inițiativă și susținere.
CAMPANIA "SUB CERUL LIBER"
În 2020, ne-am alăturat Campaniei #Subcerulliber, o frumoasă inițiativă prin care am dăruit împreună o masă caldă, o haină curată și o vorbă bună celor mai puțin norocoși, care nu au mai simțit demult confortul unei locuințe. Am încercat să fim solidari în fiecare joi a lunii decembrie, să fim mai aproape de oamenii care trăiesc #subcerulliber.
BUCURII PENTRU COPII
În 2019, copiii din centrul de plasament nr.5 din Peris au fost invitați să viziteze stadionul Giulesti, mulți dintre acestia fiind susținători ai culorilor alb/vișinii. S-au apropiat ulterior și de handbal având acces gratuit la multe dintre meciurile oficiale ale echipei. A fost o reală bucurie pentru ei să fie prezenți în tribune, să ia contact cu sportul profesionist.
LICITAȚII TRICOURI
În primii noștri pași, am reușit să organizăm licitații caritabile cu tricourile de joc ale unor jucătoare reprezentive ale echipei de handbal CS Rapid București.
Tricoul Cameliei Carabulea a ajutat la strângerea sumei de 1300 RON, bani care au ajuns la copiii centrului de plasament nr.5 de la Periș.
Andreea Trăilă, componentă și a naționalei feminine de handbal, și-a donat tricoul de joc într-o campanie de ajutorare a centrului de copii și juniori CS Rapid.