CITAT-INTRODUCERE

Inimi Vișinii este proiectul de suflet al echipei de handbal feminin Rapid București. În 2019 a luat ființă această inițiativă de a face prin handbal o lume mai bună iar de atunci continuăm să susținem și să promovăm schimbarea în bine.

În primii noștri pasi am fost alături de copiii din familiile defavorizate și de oamenii străzii care trăiesc sub cerul liber, experiențe care ne-au arătat încă o dată că e nevoie să fim cu toții receptivi și că trebuie să ne mobilizăm pentru a-i ajuta pe cei mai mici, mai slabi, mai triști. 2021 ne dorim să fie un Nou Început pentru noi și pentru toți cei pe care încercăm să-i ajutăm. Cu speranța că vom aduce lumină și căldură în sufletele oamenilor, urmează să demarăm mai multe acțiuni în sprijinul comunității.

Asociația Inimi Vișinii, este de astăzi mult mai aproape de comunitate și de inimile greu încercate. Visul sportivelor de la Rapid este acela de a-și bucura suporterii prin goluri marcate în meciurile lor de handbal, dar și acela de a umple golurile din viețile oamenilor ce au nevoie de sprijin.

poze-site-1
poze-site-5

Andreea Marin, zâna faptelor bune, s-a alăturat visului nostru de a uni inimi prin handbal, devenind Ambasador Inimi Vișinii. Totul capătă sens și valoare prețuind viața semenilor noștri iar pentru asta luptam împreună. Încercăm să creștem rolul societății în demersuri umanitare urmărind schimbarea nivelului de trai, a perspectivei în viață a grupurilor sociale. Căutăm modalități inovative pentru a acționa durabil și responsabil iar pentru asta încercăm să aducem lângă noi oameni care doresc să doneze fericire pentru un bine general. Sportul ne-a învățat că munca în echipă aduce cele mai frumoase rezultate. Echipa Inimilor Vișinii suntem noi, împreună cu voi. Să ne unim forțele și să obținem cât mai multe victorii de suflet!

citat-BOGDAN-VASILIU
CITAT-NINEL-DANILA
1+
SUSTINATORI
1+
BURSE
1+
CAZURI SOCIALE
1+
VOLUNTARI