Redirecționare impozit pe profit/venit PJ

Tu ce faci cu cei 20% din impozitul pe profit? Ajută-ne să umplem goluri! Redirecționează 20% din impozitul pe profitul firmei tale către Asociația Inimi Vișinii!

Dacă te-ai hotărât să direcționezi cei 20% din impozitul pe profit către Asociația Inimi Vișinii iată ce ai de făcut!

Dacă reprezinți o societate comercială care plătește impozit pe profit, sumele direcționate către sponsorizare se scad din impozitul pe profit datorat la nivelul valorii minime dintre următoarele: 0,75% din cifra de afaceri, respectiv 20% din impozitul pe profit datorat.

Contactează-ne pe  contact@inimivisinii.ro, noi iți vom trimite un contract de sponsorizare a Asociației Inimi Vișinii. Sponsorizarea acordată se va deduce din impozitul de profit datorat statului.

Dacă sunteți microîntreprindere, puteți sponsoriza Asociația Inimi Vișinii potrivit legii. Sumele direcționate către sponsorizare se scad din impozitul pe venit datorat pe un  trimestru, până la nivelul valorii reprezentând 20% din impozitul pe venit datorat pentru acel trimestru. Contactează-ne pe  contact@inimivisinii.ro, noi iți vom trimite un contract de sponsorizare a Asociației Inimi Vișinii

Datele ASOCIAȚIEI INIMi VIȘINII
C.I.F. 44261652
CONT BANCAR ÎN LEI IBAN: RO31BRDE445SV87528454450, LA  BRD - GROUP SOCIETE GENERALE, 
COD SWIFT: BRDEROBU, SUCURSALA: DOROBANȚI.

imagine inimi visinii #001
imagine inimi visinii #001
1+
SUSTINATORI
1+
BURSE
1+
CAZURI SOCIALE
1+
VOLUNTARI