CUPA INIMI VIȘINII

Ediția inaugurală a Cupei Inimi Vișinii susține primii pași în sport prin organizarea unei competiții speciale de minihandbal.

Sâmbătă, 12.06.2021, în Sala Polivalentă Rapid, șase echipe formate din fete și băieți, vor avea ocazia să intre pe teren și să se bucure de jocul de handbal.

Evenimentul este organizat în parteneriat cu Clubul Sportiv Olympic RFH. Fosta mare handbalistă, Ramona Farcău împărtășește inițiativa noastră de a încuraja copiii spre sport și de a le oferi mijloacele necesare formării și pregătirii pe plan sportiv și personal. Avem pregătite multe suprize, va fi un adevarat spectacol handbalistic.

Vă așteptăm la sală!

(Eveniment viitor)
CUPA-INIMI-VISINII_V2
faptebune_licitatie

LICITAȚII TRICOURI

În primii noștri pași, am reușit să organizăm licitații caritabile cu tricourile de joc ale unor jucătoare reprezentive ale echipei de handbal CS Rapid București.

Tricoul Cameliei Carabulea a ajutat la strângerea sumei de 1300 RON, bani care au ajuns la copiii centrului de plasament nr.5 de la Periș.

Andreea Trăilă, componentă și a naționalei feminine de handbal, și-a donat tricoul de joc într-o campanie de ajutorare a centrului de copii și juniori CS Rapid.

faptebune_centru-copii

Bucurii

pentru copii

În 2019, copiii din centrul de plasament nr.5 din Peris au fost invitați să viziteze stadionul Giulesti, mulți dintre acestia fiind susținători ai culorilor alb/vișinii. S-au apropiat ulterior și de handbal având acces gratuit la multe dintre meciurile oficiale ale echipei. A fost o reală bucurie pentru ei să fie prezenți în tribune, să ia contact cu sportul profesionist.

faptebune_oamenii-strazii

CAMPANIA 

"SUB CERUL LIBER"

În 2020, ne-am alăturat Campaniei #Subcerulliber, o frumoasă inițiativă prin care am dăruit împreună o masă caldă, o haină curată și o vorbă bună celor mai puțin norocoși, care nu au mai simțit demult confortul unei locuințe. Am încercat să fim solidari în fiecare joi a lunii decembrie, să fim mai aproape de oamenii care trăiesc #subcerulliber.

1+
SUSTINATORI
1+
BURSE
1+
CAZURI SOCIALE
1+
VOLUNTARI