ALĂTURI DE mihai popescu

mihai-popescu1

Mihai Popescu este un exemplu de curaj, voință și optimism. Rămas imobilizat în scaun cu rotile din cauza unui vaccin administat greșit la vârsta de 6 luni, Mihai și-a petrecut viața mai mult prin spitale și clinici de recuperare.

În seara de 30 octombrie 2015, Mihai a mers la primul său concert rock alături de doi prieteni, în clubul Colectiv.  Din acel  moment, viața l-a pus din nou la grea încercare. În urma incendiului 35 la sută din corp a suferit  arsuri, cel mai rău fiindu-i afectate brațele. Au urmat peste 30 de intervenții și multe luni de spitalizare.Nu după mult timp, Mihai și-a pierdut mama din cauza unui cancer care a recidivat. Cu tatăl alături zi și noapte, Mihai a ales să lupte din nou, reușind să treacă cu bine peste intervenții și să facă progrese la ședințele de kinetoterapie.

 A găsit în el de fiecare dată puterea de a merge mai departe, pentru că așa este el, un luptător.Acum a venit rândul nostru să luptăm pentru Mihai, vrem să îi schimbăm viața prin achiziționarea unui nou scaun cu rotile care să-i usureze deplasarea, prin acoperirea cheltuielilor la controalele medicale periodice și prin susținerea taxelor de studii viitoare.

Dacă doriti să-l sprijiniți pe Mihai, puteți dona în conturile Asociației Inimi Vișinii, cu numele “Mihai Popescu”.

Vreau să ajut
mihai-popescu2